Hjalte Halberg – Release the Beast

Nu har den nya leveransen från Polar kommit upp i shoppen, där ni bl.a. hittar Hjalte Halbergs nya bräda Backside Smiths Forever.
I samband med släppet av Hjaltes nya bräda håller Streetmachine releasefest nu på fredag.
Under kvällen kommer det vara utställning med Nils Svenssons fotografier och premiärvisning av Hjaltefar goes to China – Episode 1, i samarbete med Defekt och Nike SB. Svintrevligt!

 

4 kommentarer till “Hjalte Halberg – Release the Beast”

 1. Hey Loving your style!!!This blog shows no matter what age you are, you can still be fsaihonalbe.Follow me on my blog and let me know how I can improve it more.Just click my name abovelots of loveLaaibahxoxoxx

  Svara
 2. CArs Hiya! Quick question that’s celpmetoly off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any

  Svara
 3. Det er faktisk ret inetsersant med Skhirtladze, der be5de er i gang med at hale ind pe5 Johansson, men som e5benbart ogse5 vurderes at ve6re blevet meget ste6rkere end Diasamidze.Det var ellers Diasamidze, der lod til at ve6re den eftertragtede mand, da vi gaflede ham – og se5 er han et e5r e6ldre end Skhirtladze. Diasamidze har slet ikke fe5et chancen endnu pe5 superligaholdet, se5 vidt jeg husker.Spf8rgme5let er se5 bare, hvordan Skhirtladze ste5r, ne5r Akharraz, Egbedi og endnu en kantspiller stf8der til truppen, se5 vi har 5-6 kantspillere udover Skhirtladze selv? Derfor er det lidt sve6rt at forste5 rygterne om de syd-/mellemamerikanske spillere, der ikke er fuldblodsangribere…

  Svara
 4. EB Skrev: SkANDALE: Galehus gennemtvinger tliosnatannare samkvem. En bleg og rf8dhe5ret brite tvinges for en le6ngere periode til at dele intimsfe6re med krf8lhe5ret og givetvis uvasket frf8-mand, ne5r det multikulturelle konglomerat c5rhus Elite A/S tvangsinternerer deres ansatte under en arbejdsrejse til et i f8vrigt tvivlsomt land. Fronten for de blegfedes beskyttelse og he5rfri armhuler forventes at ge5 ind i sagen.

  Svara

Svara