2 x Stefan Janoski MD PR

Kanske lite tidigt att prata om vårtecken men vi har i alla fall fått hem de första modellerna från Nike SB Spring 12 kollektionen. Det är två riktigt fina Stefan Janoski Mid Premium modeller. En ”vanlig” och en ”Quickstrike” som du borde kolla närmre på!

Kan börja med Stefan Janoski MD PR – Dark Obsidian som är en s.k. ”Quickstrick” och som endast får säljas i vår markbutik. Detta är mörkblå skinnsko för vintern med fleece foder och metallöglor för snörena. Bruna detaljer och krämvit swoosh och sula. Riktigt snygg sko om du frågar mig!

Den andra modellen är också en Janoski MD Premium modell. ”Stefan Janoski MD PR – Barn/Dark Oak”. Vinröd skinnsko med strukturyta och mörkbruna detaljer och vit vulksula. Denna modellen säljs både i vår butik och på vår webshop men vi har den endast i ett limiterat antal.

Svara