Veckans Tävling! – Nike Dunk High Premium SB

Dags för en ny Veckans Tävling! Som vanligt är det ett sjukt fint pris i potten. Denna gång har du chans att vinna en nysläppt limiterad modell från Nike SB som heter ”Nike Dunk High Premium SB”. Det enda du behöver göra för att delat är att svara på dessa två frågor:

1. Från vilken klassisk film har Nike SB hämtat inspiration till denna modell? (Det inofficiella namnet på denna sko är samma som namnet på ett djur i filmen)
2. Nike SB åkaren Grant Taylor vann nyligen den prestigefyllda titeln ”Skater Of The Year 2011″ från Thrasher Magazine. Skriv kortfattat om du tycker han var värd detta eller om du tycker någon annan borde vunnit.

OBS! Skorna finns endast i storlek 9 US – 42,5 EUR. (Dessa skor har just nu ett värde av 150 – 200 dollar på ebay)

Som vanligt skall du posta dina svar på vår Facebookwall!
Tävlingen avslutas på måndag den 28:e november kl. 12.00.

En kommentar till “Veckans Tävling! – Nike Dunk High Premium SB”

  1. Nick Tucker borde fått titeln, han är sjuk, skulle vinna Battle at the berrics lätt, titta bara på diamond life, welcome to primitive, grizzly griptape. Och han är inte pro?!? För att trösta den honom för att han inte är pro(som han såklart borde vara, jämför med rob dyrdek vem är bättre och vem är pro) så borde de gett honom titeln skater of the year för han är så sjukt bra + att han har utvecklats sjukt,sjukt mycket den senaste tiden. Jag önskar innerligt att plan b snart gör honom pro och att han förhoppningsvis nästa år blir SKATER OF THE YEAR!!!!

    Svara

Svara