Handla fram till Jul och betala i februari

Vi har en julkampanj i samarbete med Klarna som ger dig mer pengar under julen. Handla på vår webshop fram till jul men betala inte förrän den 28 februari! Med många utgifter på julklappar och allt annat som hör julen till kan det bli kärvt i ekonomin. Tänk istället att få dina varor innan jul men betala först i slutet av februari då man har mer pengar igen. Det är precis så denna julkampanj fungerar.

Du gör din beställning i vår webshop och klickar på ”Klaran delbetalning”. Klicka också i ”Handla nu – Betala i februari”.
Varorna skickas till dig direkt men fakturan kommer inte förrän den 28 februari till 0% ränta!

God Jul!

En kommentar till “Handla fram till Jul och betala i februari”

  1. I think that one of the kids found them in bed, and told his mother (Jude’s ex-wife Sadie Frost), and she in turn told Sienna. (ROTFL!) So he plubicly apologized, which IMHO, just makes the matter worse cos now the gladrags the world over have it plastered on the front pages. Poor girl. I need to comfort her

    Svara

Svara