WMWL Birthday Bash!

Våra kompisar på Dj-agenturen We Manage With Love fyller år. De jobbar med house och technokatter som Marshall Jefferson, Özgur Can, Jesper Dahlbäck, Tiger Stripes och Miss Dilemma. Efter en helt fullbokad höst 2011 turné vänder de skeppet hem till Möllan. Dit där allt började för bara ett år sedan.

Den stora festen WMWL Birthday Bash med Streetlab och WeSC äger rum det magiska datumet 11/11/11 i Spegelsalongen på Moriskan i Folkets park. Bakom skivspelarna hittar ni P3 soul veteranen Mats Nileskär och danska discokungen Svensker. Samt Bacid och Skyjacker från WMWL.

Alla som gillar Streetlab.Nu och WMWL och ”check-ar” in på eventet får ett Facebook presentkort från WeSC samt en exklusiv 30% rabatt på hela WESC sortimentet på Streetlab. Och några andra överasskningar.

Streetlabs vänner får självklart stå på listan – även om den är väldigt begränsad. Skicka en kort beskrivning av dina favoritskor att dansa i, så hookar vi förhoppningsvis dig och en vän med en fribiljett till festen. Skicka ditt mail till info[at]streetlab.nu senast 9/11.

Facebook event WMWL Birthday Bash

En kommentar till “WMWL Birthday Bash!”

  1. Skrivet av Marcus Olsson 8 november, 2011 kl. 20:26

    Svarta Vans Era med vit vulksula och Gastelyckan festivalen 2011 gyttja på. Cleana ( nja!?) diskreta bra ground controll. Perfekta till den obligatoriska Moon walken….

    Svara

Svara