Levi’s Streetwear Collection på Streetlab

Som ni kanske vet hade vi premiärvisning av Levi’s nya ”Streetwear Collection” i butiken förra torsdagen. Kortfattad beskrivning om detta är att Levi’s har tagit fram en ny, mer skateboardinriktad, kollektion jeans som dom kallar ”Levi’s Streetwear Collection”. Denna kollektion släpptes nu i höst och endast i Europa. Staterna får vänta tills nästa vår innan det släpps där. Kollektionen fokuserar såklart främst på jeans men innehåller även ett par skjortor och tees. Måste säga att prissättningen är väldigt positiv då alla jeansmodellerna ligger mellan 699 och 799 kr! Riktigt bra pris om man tänker på alla detaljer och förbättringar jeansen har fått jämfört med ”vanliga” Levi’s jeans. Streetlab är en av få utvalda butiker i Sverige som säljer denna kollektion.

Levi’s Streetwear jeansmodeller skiljer sig mycket från ”vanliga” Levi’s med t.ex. förstärkta sömmar, förstärkning på utsatta områden som gren och bakfickor, starkare hällor och en gummiförstärkning bak på benöppningen. Alla modeller från Levi’s Streetwear har också en originell patch bak som skiljer sig från andra Levi’s modeller. Självklart är också alla modellerna stretch!


Fitguide


En hel del features för Levi’s Streetwear jeansen.

Levi’s Streetwear Modell 222 Slim


Förstärkta sömmar på sidan.


Levi’s Streetwear Original Patch.


Gummiförstärkning nedtill.

Du hittar nu Levi’s Streetwear på vår webshop.
Besök även deras sida här >>

Svara