Polar Skate Co

Det händer saker på Polar Skate Co! Förutom nya brädgrafiker och en ny t-shirt kollektion, som kommer inom kort, låter Polar meddela att man fått en ny tillökning till teamet. Polar Skate Co välkomnar Michal Juras från Polen som det senaste tillskottet! Mr Juras har ni säkert sett tidigare och han hade även part i Pontus senaste film ”In Search of the Miraculous”.

Det är med spänning vi följer utvecklingen av Polar Skate Co och som vanligt när det gäller Pontus Alv och hans projekt är det med mycket hjärta, vilja och originalitet. Polar Skate Co är nytt men här för att stanna!


Nya brädor!


Bs Smith – Johan Linö-Waad.


Pontus Alv – Fs Nose.


Hostage tees.


Polar logo tees. Det finns fler prints som kommer!


David Stenström i Hostage teen.


David Stenström på Steppe Side.


Happy & Sad.

Du hittar mer info, bilder och annat gött på dessa länkar:
Polar Skate Co >>
In Search of the Miraculous >>
Polar Blogg >>

2 kommentarer till “Polar Skate Co”

  1. Hur gamal ee David?

    Svara
  2. Skrivet av Klas malmgren 30 oktober, 2011 kl. 08:59

    Han fyller 18

    Svara

Svara