Nike SB Paul Rodriguez V

Paul Rodriguez har släppt sin femte modell på Nike SB som heter, passande, Paul Rodriguez V. Detta är, som hans tidigare skor, en väldigt teknisk och funktionell skateboardsko. Nike SB har också släppt en nya färgsättning av Zoom Stefan Janoski i ljusgrå mocka med röda detaljer. Riktigt snygg sko!

Som sagt är Paul Rodriguez nya modell en väldigt teknisk och bra skateboardsko i svart mocka och röda detaljer med vit sula och vit Swoosh. Som vanlig med Nike SB håller skon bra med slitstarkt mocka och med en flexibel sula med bra dämpning. Precis som med Kostons modell är denna sko utrustad med Nike Lunarlon innersula som dämpar väldigt bra och formar sig efter foten. Skon är också väldigt lätt. Kort sagt en väldigt bra skateboardsko!

Ny färgsättning av Zoom Stefan Janoski som heter Jetstream/Brickhouse

Skorna hittar du såklart på Streetlab här >>

Svara