I helgen är det dags för Malmö Ultra Bowl!

Då var det dags för den 3:e upplagan av Malmö Ultra BowlStapelbäddsparken i Malmö. Detta kan vara årets skateevent som lockar kända och okända åkare från hela världen! Nytt för detta år är bl.a. att tävlingen kommer vara på hela parken och inte som tidigare år då det endast varit i bowldelen. Kan bli hur gött som helst! Malmö Ultra Bowl är mellan den 19 – 21 augusti. Missa heller inte att Streetlab tillsammans med WeSC kommer ha den stora efterfesten på lördag på Klaffbron i Malmö. Med andra ord blir det en grymt bra helg!

Mer info om tävlingen, åkare och tider hittar du på skatemalmo.se

En kommentar till “I helgen är det dags för Malmö Ultra Bowl!”

  1. Thank you so much for that! I appreciate it very much. Yes, this is from my first atmptet at a novel. I’m really hoping to complete the final edits by the end of the month. Then comes the fun of writing the query letter.Thanks again for your kind words.

    Svara

Svara