En på miljonen!

Ni minns säkert Slap Magazines populära tävling ”One in a million” för några månader sedan som blev en stor succé! Nu har Danijel Stankovic och Martin Pennlowe bestämt sig för att gör en svensk version av detta som passande kallas för ”En på miljonen”.

I korta ordalag är temat i stort detsamma som den amerikanska förlagan, med några modifieringar. Fem deltagare kommer under fem dagar att spendera sin tid i Malmö där skateboardleverne står på schemat dygnet runt. Förutom att skata tillsammans med initiativtagarna kommer även hemliga gäster att finnas på plats och naturligtvis är det ordnat så att det hela dokumenteras både film- och videoledes. Resultatet av denna dokumentation kommer att dyka upp både i Giftorm och Transition och på Defekt kommer ni att kunna ratta in de avsnitt som det videoburna materialet genererar.

Hur blir man då en av de fem utvalda? Ganska enkelt faktiskt, åtminstone vad gäller förfarandet för själva anmälan. Först och främst måste du vara 16 år eller äldre. Efter det kriteriet uppfyllts mailar du en länk innehållandes klipp, eller varför inte en hel part, med dig själv till adressen epm@defekt.se. Till detta vill man även ha en film där du presenterar dig själva, vad du heter, var du bor, hur länge du har skatat och så vidare. Glöm inte heller att berätta i mailet hur man enklast får tag på dig. E-post eller telefon går utmärkt. Glöm inte att det hela måste finnas på plats senast 25 juli. OBS! Val av deltagare bedöms inte enbart på bästa filmpart utan personlighet, stil och andra attribut väger också in vid gallringen.

Mer info om En på miljonen hittar ni på Defekt.se

Svara