Mer nytt från Nike SB

Nu har vi fått ytterligare påfyllning från Nike SB i butik. Den här gången med nya grymma färger i modellerna Janoski, Janoski Mid, Vulc Rod och Dunk Low Pro. Hitta din storlek och beställ innan någon annan gör det.


Nike SB Vulc Rod Drk Ldn Blk Sprt
Vulc Rod skon utav Paul Rodriguez ifrån Nike SB. Stilren design med grymma detaljer och material. Ger ett bra skydd när man skejtar. Med en liten vikt på skon blir det lättare att hantera fötterna på brädan.


Nike SB Janoski Mid City Navy
En grymt snygg blå färg på Janoski Mid-modellen ifrån Nike SB. Dessa sköna skor ger bra stabilitet och skydd för anklarna men fortfarande med bra brädkänsla. Den sköna sulan gör att man känner konkaven på brädan. Oerhört eftertraktade.


Nike SB Janoski Black Anthracite
Ännu en sko utav Janoski ifrån Nike SB. Detta är den absolut skönaste skon och en utav det snyggaste modellerna. Skon är byggd i slitstarkt tyg.


Nike SB Janoski Soft Blue
Ännu en sko utav Janoski ifrån Nike SB. Detta är den absolut skönaste skon och en utav det snyggaste modellerna. Sommarfärgen är helt underbar och passar perfekt till shorts och bruna ben.


Nike SB Dunk Low Pro
Nike SB och Dunk Low är namn dom flesta känner till och här är en riktigtsnygg modell i vinrött och guld! Grymt smarriga och sköna.

Svara